Viasat Nature Polsat

Despre Dominic Monaghan

ÎNAPOI
În cariera sa de actor, Dominic Monaghan a dovadă de o incredibilă versatilitate. El a jucat roluri precum Meriadoc „Merry“ Brandybuck în trilogia Stăpânul Inelelor, Charlie Pace în Lost și multe altele.

În 2012, Monaghan a creat emisiunea Dominic Monaghan în sălbăticie, un serial de aventuri și călătorie în care acest entuziast al animalelor sălbatice se deplasează în cele 4 colțuri ale lumii în căutarea celor mai ciudate, exotice și cele mai periculoase creaturi care populează planeta noastră. Monaghan, care este și producătorul executiv al acestei emisiuni, poartă telespectatori într-o călătorie personală prin locuri incredibile precum pădurile tropicale din Brazilia, oceanele din Mozambic și ecosistemele bogate din Madagascar – toate acestea pentru a ajunge față în față cu cel mai eluzive și neobișnuite creaturi cunoscute omului. Pe drum, el întâlnește locuitori plini de viață, experți excentrici și o întreagă serie de specii variate care trăiesc în cele mai sălbatice și mai ciudate locuri de pe pământ. Dom descoperă o nouă specie de păianjen, care este numit în onoarea lui - păianjenul Monaghan (sau Ctenus monaghani).

Serialul Dominic Monaghan în sălbăticie a debutat în 2012 în Marea Britanie și în 2013 în SUA și Canada. Emisiunea a fost nominalizată la categoria „Cel mai bun serial documentar“ la cea de-a 3-a ediție a Galei anuale Critics’ Choice Awards, precum și în categoria “Outstanding Unstructured Reality Program” la cea de-a 66-a ediție a Primetime Creative Arts Emmy Awards.

Monaghana a frecventat Colegiul Aquinas din Marea Britanie, unde a studiat literatura engleză, actoria și geografia. În prezent, el locuiește în Los Angeles.

Vizita
Descoperiți lumea sălbatică a lui Dominic Monaghan - ajutați-l să găsească animale sălbatice.
Navigați făcând click pe săgețile de pe roata de navigație
sau utilizând tastatura